Prislista

Då kakelugnen kan fås i många olika utförande finns här nedan prisuppgifter på vad de olika komponenterna kostar var för sig. Tidsramen för att tillverka en ugn är ca 1,5 till 2 månader. 

När beställningen är lagd ska 15% av den totala köpesumman betalas in innan arbetet påbörjas. 35% när ugnen är färdig för leverans och resterande 50% när ugnen är levererad och godkänd utav dig som köpare. 

Grundmodell

Rak modell med vit tennglasyr, träfot och spjäll ingår. Luckan är inte inkluderad i den angivna köpesumman utan tillkommer. Grundmodellen är 5 skift hög, tillsammans med fot, fotkakel och krön blir denna ca 240 cm hög



70 000 kr inkl moms

Hylla/ skänk (mittenband ingår)

Bygger på ca 10 cm

+2000 kr inkl moms 

Enbart mittenband

Bygger på ca 10 cm

+1500 kr inkl moms

Nisch

+2500 kr inkl moms

Volut och mussla (dekoration längst upp)

bygger på 15 cm

+2500 kr inkl moms

Extra skift

31 cm extra

+2500 kr inkl moms

Infärgad glasyr

+1500 kr inkl moms

Mönstermålning

+10 000-20 000 kr inkl moms

Transport / Resa vid uppsättning

Transport ordnas mot ersättnig 

Milersättning

60 kr per mil

Uppsättning av ovanstående kakelugn kostar ca 30 000 kr, beroende på höjd, bredd osv.

Tillkommer gör resekostnader samt boende vid behov.